מתכון סלט מטבוחה | השף הלבן

סלט מטבוחה

סלט מטבוחה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט מטבוחה

המרכיבים ל 4-6 מנות:

  • 5-6 עגבניות בשלות
  • פלפל ירוק או פלפל אדום לא מתוק
  • פלפל ירוק קטן חריף (הכמות לפי מידת החריפות שרוצים)
  • שמן
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את העגבניות (עם הקליפה) והפלפלים לקוביות.  את הפלפל החריף לחתוך לחתיכות גדולות (כך שאינך חייב לאכול אותו ואפשר להוציאו לפני האכילה). 

  • 02.

    שמים הכל בסיר גדול שבו יש שמן רותח ומבשלים בתחילה על אש בינונית ולאחר מכן לפחות שעה על אש נמוכה, עד שהעגבניות הופכות לחלק מהתערובת. 

  • 03.

    אפשר לאכול חם או קר, כתוספת על אורז או תפוחי אדמה, והכי טוב לטבול חלה טריה של יום שישי ולחסל את כל הסיר. 

הכנת? כאן מדרגים
(74)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.