מתכון לגולאש בקר עם סלק גזר ותפוחי אדמה
מי לא אוהב גולש? קבלו מתכון למנה בשרית אותנטית וטעימה בטירוף
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 5 מנות:
- 3 גזרים חתוכים לחתיכות גדולות
- 4 יחידות תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
- 2 בצלים בינונים חתוכים לקוביות
- 1/2 כוס רסק עגבניות
- 2 כפות פפריקה
- 4 כפות אבקת מרק בקר
- 1 כוס יין אדום
- 3 כפיות שום כתוש
- 2.5 כוסות מים
- 1/2 כוס שמן
- 1 ק"ג קוביות בשר לגולש
- 3 יחידות סלק חתוך לקוביות
הוראות הכנה:
-
01.
מתכון ברמת קושי בינונית
-
02.
מטגנים מעט את קוביות הבשר, מוציאים מהסיר ומניחים בצד.
-
03.
באותו הסיר מטגנים את הבצל ומזהיבים אותו, מוסיפים את הגזר, מערבבים ומוסיפים את קוביות הסלק. מערבבים היטב.
-
04.
מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, אבקת המרק, השום הכתוש ומערבבים. מוסיפים לתוך הסיר את היין וכוסות המים ומביאים לרתיחה.
-
05.
מוסיפים את הבשר עם הנוזלים שיצאו ממנו כשנח בצד.
-
06.
מבשלים כשעתיים על אש נמוכה. ב- 1/2 שעה האחרונה מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה. מבשלים עד שהבשר רך והסלק מבושל לחלוטין. יש לערבב מדי פעם ולהוסיף מים רותחים על פי הצורך.
-
07.
לפני ההגשה טועמים ומשלימים את התיבול במלח ופלפל.
הכנת? כאן מדרגים