מתכון לגולאש בקר עם סלק גזר ותפוחי אדמה
מי לא אוהב גולש? קבלו מתכון למנה בשרית אותנטית וטעימה בטירוף

המרכיבים ל 5 מנות:
- 3 גזרים חתוכים לחתיכות גדולות
- 4 יחידות תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
- 2 בצלים בינונים חתוכים לקוביות
- 1/2 כוס רסק עגבניות
- 2 כפות פפריקה
- 4 כפות אבקת מרק בקר
- 1 כוס יין אדום
- 3 כפיות שום כתוש
- 2.5 כוסות מים
- 1/2 כוס שמן
- 1 ק"ג קוביות בשר לגולש
- 3 יחידות סלק חתוך לקוביות
הוראות הכנה:
-
01.
מתכון ברמת קושי בינונית
-
02.
מטגנים מעט את קוביות הבשר, מוציאים מהסיר ומניחים בצד.
-
03.
באותו הסיר מטגנים את הבצל ומזהיבים אותו, מוסיפים את הגזר, מערבבים ומוסיפים את קוביות הסלק. מערבבים היטב.
-
04.
מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, אבקת המרק, השום הכתוש ומערבבים. מוסיפים לתוך הסיר את היין וכוסות המים ומביאים לרתיחה.
-
05.
מוסיפים את הבשר עם הנוזלים שיצאו ממנו כשנח בצד.
-
06.
מבשלים כשעתיים על אש נמוכה. ב- 1/2 שעה האחרונה מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה. מבשלים עד שהבשר רך והסלק מבושל לחלוטין. יש לערבב מדי פעם ולהוסיף מים רותחים על פי הצורך.
-
07.
לפני ההגשה טועמים ומשלימים את התיבול במלח ופלפל.