מתכון בייגלה מצופים שוקולד | השף הלבן

בייגלה מצופים שוקולד

בייגלה מצופים שוקולד שגם המבוגרים יאהבו לנשנש

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בייגלה מצופים שוקולד
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 3 כוסות בייגלה מלוח, מאיזה סוג שאוהבים
  • 150 גרם שוקולד חלב/ מריר
  • 11/2 כפות חמאת "תנובה"

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    ממיסים את השוקולד עם החמאה. אפשר לעשות זאת בסיר אידוי כפול (אמבט מרים) או במיקרוגל. מערבבים לתערובת אחידה וחלקה.

  • 03.

    טובלים את הבייגלה בשוקולד ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

  • 04.

    מצננים במקרר או במקפיא מספר דקותעד שהשוקולד מתקשה. אפשרויות גיוון: אפשר לטבול את הבייגלה המצופה בשוקולד גם בסוכריות צבעוניות, שברי עוגיות או שקדים מסוכרים.

הכנת? כאן מדרגים
(236)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.