מתכון בייגלה מצופים שוקולד | השף הלבן

בייגלה מצופים שוקולד

בייגלה מצופים שוקולד שגם המבוגרים יאהבו לנשנש

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בייגלה מצופים שוקולד
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל5 מנות:

  • 3 כוסות בייגלה מלוח, מאיזה סוג שאוהבים
  • 150 גרם שוקולד חלב/ מריר
  • 11/2 כפות חמאת "תנובה"

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    ממיסים את השוקולד עם החמאה. אפשר לעשות זאת בסיר אידוי כפול (אמבט מרים) או במיקרוגל. מערבבים לתערובת אחידה וחלקה.

  • 03.

    טובלים את הבייגלה בשוקולד ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

  • 04.

    מצננים במקרר או במקפיא מספר דקותעד שהשוקולד מתקשה. אפשרויות גיוון: אפשר לטבול את הבייגלה המצופה בשוקולד גם בסוכריות צבעוניות, שברי עוגיות או שקדים מסוכרים.

הכנת? כאן מדרגים
(236)