מתכון מאפה חזה הודו וירקות | השף הלבן

חזה הודו וירקות בתנור

נתח דל שומן מבושל בתנור עם ירקות

מאת: חגית ענית
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חזה הודו וירקות בתנור

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 2 פרוסות חזה הודו
  • 0.5 קופסת עגבניות מקולפות
  • 1 בצל בינוני
  • 2 קישואים בינוניים
  • 50 גרם פטריות טריות
  • 1 פלפל אדום
  • 1 שן שום
  • 1 עלה דפנה
  • מלח ופלפל שחור טחון

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הירקות ושמים אותם (חוץ מהפטריות והפלפל) מסביב לנתחי ההודו בכלי חסין אש .

  • 02.

    מתבלים ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, במשך 40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 03.

    מוציאים, מוסיפים את הפטריות והפלפל, ומחזירים לתנור לעוד עשר דקות.  

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.