מתכון טראפלס שוקולד ושמנת | השף הלבן

טראפלס שוקולד ושמנת

טראפלס טעימים – פשוט אי אפשר להפסיק לאכול אותם

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טראפלס שוקולד ושמנת

המרכיבים ל 30-35 יחידות:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 50 גרם חמאה
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות ויסקי (אם רוצים)
  • 1/2 כוס אבקת קקאו

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול או כ-2 דקות במיקרוגל.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 02.

    מרתיחים את השמנת ומוסיפים את השוקולד, מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הויסקי ומקררים כשעה במקפיא.

  • 03.

    יוצרים כדורים בקוטר 2 ס"מ ומקררים במקפיא כ-20 דקות. מגלגלים באבקת קקאו. שומרים את הכדורים במקפיא עד להגשה.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(206)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.