עוגת בראוניז קלה
קינוח עוגת בראוניז מושלמת
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 200 גרם שוקולד מריר משובח
- 200 גרם חמאה
- 1/2 1 כוסות סוכר
- 1 כף גדושה קקאו
- 1/2 כוס שמנת מתוקה (אפשר גם חלב) השף הלבן
- 4 ביצים
- 1 וחצי כוסות קמח תופח
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד לבן משובח
- 1/2 כוס שמנת מתוקה השף הלבן
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים בסיר את השוקולד, חמאה, סוכר, קקאו וחצי כוס שמנת עד להמסת
-
02.
החומרים (לא להגיע לרתיחה).
-
03.
מקררים מעט ומוסיפים את הביצים אחת אחת ואת הקמח תוך כדי ערבוב.
-
04.
שופכים לתבנית של כ-40 ס"מ על 20 ס"מ ומכניסים לתנור בחום 175 מעלות (מחממים את
-
05.
התנור מראש) למשך 45 דקות (ייתכנו שינוים על פי סוג התנור).
טיימר מופעל
-
06.
לציפוי: ממיסים 100 גרם שוקולד לבן וחצי כוס שמנת (לא להרתיח) יש לשפוך על עוגת הבראוניז את הרוטב החם רק אחרי שהעוגה התקררה.
הכנת? כאן מדרגים