עוף בקולה
עוף בקולה טעים מאוד וקל להכנה
בשרי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 4 כרעי עוף
- 3 תפוח אדמה או בטטה
- 2 בצלים
- 1 וחצי כוסות קולה
- שמן
- מלח פלפל
- הרבה פפריקה מתוקה
- כף אבקת מרק עוף
- רבע כוס מים
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
מניחים את העופות בתבנית.
-
03.
חותכים את הבצלים והתפו"א לפרוסות מוסיפים את הקולה שמן והתבלינים מערבבים טוב מוסיפים את המים. מכסים
-
04.
שמים בתנור על חום 180 מעלות למשך שעה.
הכנת? כאן מדרגים