מתכון עוף בקולה | השף הלבן

עוף בקולה

עוף בקולה טעים מאוד וקל להכנה

מאת: חסיה סגל
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוף בקולה

המרכיבים ל4 מנות:

  • 4 כרעי עוף
  • 3 תפוח אדמה או בטטה
  • 2 בצלים
  • 1 וחצי כוסות קולה
  • שמן
  • מלח פלפל
  • הרבה פפריקה מתוקה
  • כף אבקת מרק עוף
  • רבע כוס מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מניחים את העופות בתבנית.

  • 03.

    חותכים את הבצלים והתפו"א לפרוסות מוסיפים את הקולה שמן והתבלינים מערבבים טוב מוסיפים את המים. מכסים

  • 04.

    שמים בתנור על חום 180 מעלות למשך שעה.

הכנת? כאן מדרגים
(196)