מתכון פסטה עם טונה | השף הלבן

פסטה עם טונה

שילוב של פסטה שמנת עם טונה לארוחת ערב מלאה ומשביעה

מאת: שי-לי כהן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה עם טונה

המרכיבים ל5 מנות:

  • חבילה פסטה ברילה (500 גר)
  • 1 שמנת מתוקה השף הלבן
  • 25 גרם חמאה
  • קורט מלח
  • מעט פלפל גרוס
  • חלמון ביצה
  • 1 שימורי טונה (במים או בשמן)
  • 1-2 כפות פרמזן קולקשן מגורד (לא חובה אך מומלץ)

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את החמאה בסיר

  • 02.

    מוסיפים את השמנת המתוקה

  • 03.

    מוסיפים תוך כדי טריפה חלמון ביצה

  • 04.

    מערבבים כל הזמן

  • 05.

    מביאים לרתיחה ומוסיפים את הטונה

  • 06.

    מפוררים את הטונה ברוטב תוך כדי בחישה

  • 07.

    מוסיפים מלח, פלפל ופרמזן

  • 08.

    מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן

  • 09.

    מסננים ומגישים עם הרוטב מעל

הידעת?

יש מעט מאוד מאכלים בעולם אהובים יותר מהפסטה האיטלקית המוכרת. היופי בפסטה היא שמדובר בעולם שלם עם אינספור רטבים, תוספות ומרקמים שונים. אם נמאס לכם מהפסטות הרגילות והמוכרות, ואתם מחפשים לגוון עם גרסת פסטה מקורית ומפתיעה. יש לנו בשבילכם פתרון - פסטה טונה. מדובר במתכון נהדר המשלב רוטב עגבניות עם שלל ירקות ועשבי תיבול בכדי ליצור מנה פשוט מעולה. מאוד פשוטה להכנה ולא דורשת הרבה זמן. פתרון מושלם אם אתם רעבים עכשיו ובא לכם לאכול בהקדם האפשרי.

הכנת? כאן מדרגים
(57)