מתכון סלט יווני רענן | השף הלבן

סלט יווני רענן

מי לא אוהב סלט יווני? פתרון מהיר ועשיר לארוחת ערב קייצית

מאת: עורך שף לבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט יווני רענן

המרכיבים ל4 מנות:

  • 2 עגבניות, פרוסות.
  • 2 פלפלים מתוקים, פרוסים לטבעות.
  • 2 מלפפונים, פרוסים על קליפתם.
  • 2 בצלים סגולים או יבשים, חתוכים לפלחים.
  • 150 גרם זייתים שחורים מזן קלמטה.
  • 300 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות.
  • חצי כוס פטרוזילייה, קצוצה.
  • 2 כפות טימין טרי, קצוץ.
  • מלח ופלפל שחור, גרוס.
  • חומץ או מיץ לימון.
  • חצי כוס שמן זית.

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערת הגשה את העגבניות, הפלפלים, המלפפונים והבצלים, ומערבבים.

  • 02.

    מפזרים מעל את הזיתים, ושמים את קוביות הגבינה על הירקות וביניהם.

  • 03.

    מתבלים בפטרוזיליה, בטימין, במלח ופלפל, ויוצקים מעל את החומץ או מיץ הלימון ושמן הזית. משהים ל10 דקות. מגישים עם לחם כפרי.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(168)