מתכון מקפא תותים בשמנת | השף הלבן

מקפא תותים בשמנת

אוהבים תותים? נצלו את העונה הקצרה ובואו להכין איתם קינוח מפנק ומהיר הכנה

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקפא תותים בשמנת
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 10:

  • 1 ק"ג סלסילות תותים
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32% מסדרת "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את השמנת המתוקה בקערה נקייה ומקציפים לקצפת יציבה.

  • 02.

    בקערה של מעבד מזון, מניחים את התותים, סוכר ומיץ לימון ומעבדים לתערובת אחידה אבל לא חלקה, בפולסים.

  • 03.

    מקפלים את תערובת התותים לקצפת ויוצקים למיכל פלסטיק, תבניות אישיות (גם מסיליקון) או תבנית אינגליש קייק. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא כשעתיים לפני ההגשה.

  • 04.

    מגישים עם תותים ושברי מרנג.

הכנת? כאן מדרגים
(1245)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.