עוף ביין ופירות יבשים – מנה מנצחת | השף הלבן

עוף ביין ופירות יבשים

עוף ביין ופירות יבשים

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוף ביין ופירות יבשים

המרכיבים ל 4:

  • 4 כרעיים
  • 1 בצל
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפות דבש
  • כף רוטב סויה
  • כוס מיץ תפוזים
  • רבע כוס יין אדום מתוק
  • מישמשים מיובשים
  • שזיפים מיובשים
  • צימוקים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל ומתבלים בפפריקה מתוקה.

  • 02.

    מוסיפים את הסוכר חום ומערבבים עד שמקבלים מרקם חלק.

  • 03.

    מוסיפים את העופות לטיגון קל בתוך הסוכר.

  • 04.

    מוסיפים את כל שאר החומרים.

  • 05.

    מבשלים על אש קטנה עם מכסה פתוח כ- 20 דקות ואחר כך מעבירים לצליה בתנור עד שהעוף מקבל צבע בורדו -חום.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(98)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.