קרפ במילוי גבינות מפנק – מנה מושחתת ומנחמת | השף הלבן

מילוי לקרפ עם גבינות תנובה

מאפים מלוחים שעושים טוב: פשטידות, קישים, מאפים מלוחים, פיצות, לחמניות גבינה, עוגיות מלוחות, ברוסקטה, בואיקוס ועוד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מילוי לקרפ עם גבינות תנובה

המרכיבים ל מנה 1:

  • 200 גר’ גבינת קולאז’ מסוג רוקפור
  • 1 גביע גבינה צפתית פיראוס
  • 1 גביע (250 גר’) גבינת תנובה 5% או 9%
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 1/2 חבילה עירית קצוצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
החומרים לרוטב
  • 1 מכל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
  • 2 כפות עירית קצוצה
  • מלח ופלפל לבן לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

     מפוררים ביד את גבינת הקולאז’ רוקפור והצפתית פיראוס.

  • 02.

     מערבבים את הגבינות ומוסיפים את הבצל הירוק והעירית, טועמים ומשפרים לפי הטעם.

  • 03.

     לוקחים קרפ, על מחציתו ממלאים גבינה, מקפלים ומכסים מעל עם המחצית השניה.

  • 04.

     מבשלים את מרכיבי הרוטב עד שמסמיך ויוצקים על הקרפים לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(129)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.