סלט תחתיות ארטישוק ועגבניות שרי – מתכון לסלט מעולה
סלט טעים שאפשר להגיש חם או קר
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 מנות:
- 1 שקית (400 גרם) תחתיות ארטישוק מוקפאות "סנפרוסט"
- 20 עגבניות שרי חצויות
- 3 כפות שמן זית
- 2 שיני שום פרוסות דק
- ½ כוס עלי בזיליקום טריים קצוצים גס
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- מיץ מ-1/2 לימון
- 50 גרם צנוברים קלויים
הוראות הכנה:
-
01.
הכנה
-
02.
מבשלים את הארטישוק לפי ההוראות המופיעות על גבי האריזה ולחתוך לרבעים.
-
03.
מחממים במחבת שמן ומטגנים את הארטישוק כ-3 דקות, להוסיף שום ותבלינים.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים את העגבניות ומטגנים דקה נוספת.
-
05.
מעבירים לקערה, מוסיפים לימון ובזיליקום. מתקנים תיבול לפי הצורך.
-
06.
לפני ההגשה מפזרים מעל צנוברים קלויים. ניתן להגיש חם או קר. הנה גם מתכון לתחתיות ארטישוק וירכי עוף בלימון
הכנת? כאן מדרגים