שיפודי טופו ברוטב טריאקי
שיפודים טבעוניים עשירים בחלבון ליום העצמאות שכל אחד יאהב עם שילוב המושלם בין טופו ורוטב טריאקי ביתי שמכינים בקלות ובמהירות

המרכיבים ל 6-8 מנות:
- 1 חבילה (300 גרם) טופו "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
- ¼ כוס רוטב סויה
- ¼ כוס סוכר חום
- 1 כף קורנפלור
- 1 שן שום כתושה
- ¼ 1 כוסות מים
- צ׳ילי טרי קצוץ
- חופן שומשום
הוראות הכנה:
-
01.
בעזרת סכין חדה חותכים את הטופו לאצבעות מלבניות עבות (6-8 מלבנים מחבילת טופו אחת)
-
02.
בסיר קטן מניחים את רוטב הסויה, הסוכר החום, השום וכוס מים ומביאים לרתיחה.
-
03.
בקערית קטנה מערבבים קורנפלור עם רבע כוס מים קרים, מוסיפים לסיר, מערבבים ומבשלים על אש בינונית במשך 4-5 דקות עד להסמכה. מסירים מהאש.
טיימר מופעל
-
04.
משפדים כל מלבן טופו על שיפוד, מורחים את השיפודים בחצי מכמות הרוטב וצולים על המנגל או על מחבת פסים עד לצריבה.
-
05.
מורידים מהאש, מורחים ביתרת הרוטב, מקשטים בצ'ילי ושומשום ומגישים חם.