פאייה עם קוביות פרגית - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פאייה עם קוביות פרגית

תבשיל פאייה טעים ומהיר הכנה שיהפוך כל ארוחת צהריים – למושלמת! בזכות לקט הפאייה של סנפרוסט, זמן ההכנה מתקצר משמעותית!

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאייה עם קוביות פרגית
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 3-4 מנות:

  • 1 שקית לקט פאייה בסגנון ספרדי "סנפרוסט"
  • 7 שיני שום חצויות
  • 600 גרם פרגית חתוכה לקוביות
  • 1 פלפל צ'ילי פרוס לטבעות דקות (ניתן להפחית כמות בהתאם לדרגת החריפות)
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כף גרגירי כוסברה יבשה כתושים
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כוס כוסברה קצוצה
  • 1 כף פפריקה
  • 1.5 כוסות מים רותחים
  • 1 כוס כוסברה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר רחב ועמוק מניחים שמן זית, שום, צ'ילי ותבלינים יבשים, מטגנים לחצי דקה ומוסיפים את קוביות הפרגית ומטגנים כ- 6 דקות תוך כדי ערבוב.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 02.

    מוסיפים את לקט הפאייה, ממשיכים לערבב ומוסיפים כוס וחצי מים רותחים, מנמיכים להבה ומבשלים בכיסוי מלא כ- 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    מכבים להבה ומשאירים מכוסה ל- 10 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    מסירים מכסה, מערבבים ומוסיפים כוסברה

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.