ג'בטה עם נקניקיות קנאקוורסט של תומר תומס
ג'בטה עם נקניקיות איכותית, חסה, עגבניות מיונז חרדל ורוטב סרירצ'ה פיקנטי שיהפוך את ארוחת הצהריים שלכם – לארוחת גורמה!
המרכיבים ל2 מנות:
- נקניקיות קנאקוורסט טירת צבי
- ג'בטה
- עגבניות חתוכות לפרוסות
- רוטב סרירצ'ה
- חסה סלובניה
- לטיגון: שמן
- 1 כף חרדל דיז׳ון
- 3 כפות מיונז
- כף מיץ לימון
- מלח ופלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
הכנת רוטב איולי חרדל: מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
-
02.
מטגנים: במחבת את הנקניקיות מכל הצדדים עם מעט שמן
-
03.
הרכבת הכריך: חוצים את הג'בטה (מומלץ לחרוך אותה מעט בטוסטר אובן).
-
04.
מורחים רוטב סרירצ'ה, מניחים עלי חסה, מוזגים מעט רוטב איולי חרדל ומניחים מעליהם את הנקניקיות.
-
05.
מעל הנקניקיות מסדרים את עגבניות השרי ומזלפים עוד מרוטב האיולי-חרדל.
-
06.
סוגרים את הכריך עם החצי השני של הג'בטה
-
07.
בתאבון!
הידעת?
מעטות המנות שמתאימות לכל שלב ביום או לכל סיטואציה של רעב כמו הכריך. אם זה לחמניה או שתי פרוסות ממולאת בכל טוב, לכולנו יש את הסנדוויץ׳ המועדף עלינו. לא מעט ישראלים מעדיפים את הסנדוויץ הישראלי הקלאסי - כריך גבינה צהובה עם ירקות. אמנם לכולם יש הדרך שלהם להכין כריך, אך שווה לבדוק את המתכון הבא לכריך טעים ומפתיע שישדרג לכם את היום! מדובר בג'בטה עם נקניקיות איכותית, חסה, עגבניות מיונז חרדל ורוטב סרירצ'ה פיקנטי שיהפוך את ארוחת הצהריים שלכם – לארוחת גורמה!