סלט קולסלאו עם יוגורט
רון יוחננוב עם מתכון קצת אחר (ובריא יותר) לסלט הקולסלאו האהוב: הרוטב מורכב ברובו מיוגורט! מתכון שכדאי להכיר אם בא לכם לעשות לעצמכם משהו טוב
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: רון יוחננוב
עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים ל 4:
- ¼ כרוב לבן פרוס דק
- ¼ כרוב אדום פרוס דק
- 2 גזרים מקולפים וחתוכים לגפרורים דקים
- לעיטור: מעט פטרוזיליה טריה קצוצה דק
רוטב:
- 1 גביע (200 גרם) יוגורט 3% תנובה
- כף מיונז לייט
- מלח
- פלפל שחור בנדיבות
גודל תבנית: קערה
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הירקות ומעבירים לקערה מוסיפים את היוגורט והמיונז.
-
02.
מתבלים במלח ופלפל שחור (לא לוותר על הפלפל השחור - ממש מקפיץ את הטעם).
-
03.
מערבבים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים