פתיתים וירקות עם טופו
מנה טבעונית צבעונית נהדרת שגם ילדים אוהבים ויש בה כל מה שצריך בארוחה טובה: חלבון, פחמימות ושלל ירקות. והכי חשוב: סופר טעימה!
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל 6-8:
- 2 כפות פטרוזילה קצוצה דק (לא חובה)
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1/4 כוס שמן זית
- מלח, פלפל
- 2 כפות שמן זית
- 1 חבילת טופו "תנובה "ALTERNATIVE בטעם טבעי או בזיליקום, חתוך לקוביות קטנות של 1/2-1 ס"מ
- 1 פלפל גדול (בכל צבע. אפשר לשלב) קצוץ דק
- 2 כוסות פתיתים מוכנים לפי הוראות היצרן
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כוס גרעיני תירס סנפרוסט
- מלח
- 1/3 כוס זיתים קצוצים (לא חייבים)
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן במחבת, מוסיפים טופו ופלפלים
-
02.
ומטגנים כ 5 דקות עד שהפללפים מתרככים והטופו מזהיב.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים פתיתים, פפריקה ומלח, מערבבים
-
04.
ומטגנים עוד 2 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מעבירים לקערה עם יתר מרכיבים ומערבבים
-
06.
מגישים
הכנת? כאן מדרגים