אבוקדו אפוי עם ביצה ומוצרלה - פינוק לאורחים | השף הלבן

אבוקדו אפוי עם ביצה ומוצרלה

דור משה עם הגירסה הקלה שלו למתכון שכבש את הרשת! ארוחת ערב קלה להכנה, מפתיעה ומתאימה גם לאלו מכם המקפידים על תזונת פליאו.

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אבוקדו אפוי עם ביצה ומוצרלה
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל6 מנות:

  • 3 אבוקדואים גדולים ובשלים (אך לא רכים מדי)
  • 3-4 כפות שמן זית
  • 6 ביצים בגודל M
  • 4 כפות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • מלח ופלפל שחור
  • צ'ילי גרוס (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

  • 02.

    מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. שוטפים את האבוקדואים מבחוץ.

  • 03.

    חוצים את האבוקדואים, מסירים את הגרעין ובעזרת כף מרחיבים את השקע, על מנת שיהיה יותר מקום לביצה.

  • 04.

    מניחים את חצאי האבוקדו בתבנית, מברישים אותם במעט שמן זית ושוברים אל תוך כל אחד מהשקעים ביצה.

  • 05.

         מפזרים מעל הביצים גבינת מוצרלה, מלח, פלפל שחור ומעט צ'ילי ואופים כ- 10-15, עד שהביצה מוכנה והחלמון עדיין מעט רך.

הכנת? כאן מדרגים
(35)