זוקיני קריספי בפרמזן עם מטבל יוגורט
כל כך קלים להכנה וכל כך טעימים! דור משה עם מתכון לפרוסות זוקיני קריספיות אפויות עם המון פרמזן ומטבל יוגורט קליל שמכינים ב-10 דקות
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דור משה
עיצוב: דור משה
המרכיבים ל3-4:
לפרוסות הזוקיני:
- 2 קישואי זוקיני גדולים, פרוסים לעיגולים בעובי חצי ס"מ
- 4 כפות שמן זית
- ½ כוס פתיתי פרמזן השף הלבן
- 5 כפות פירורי לחם
- ½ כפית פלפל שחור גרוס (לא אבקה)
למטבל יוגורט:
- 1 גביע יוגורט BIO 3% "תנובה"
- 3 כפות עירית קצוצה דק
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
-
02.
בקערה גדולה, מערבבים את פרוסות הקישואים עם השמן על מנת שהקישואים יצופו בשכבת שמן דקה.
-
03.
בקערה קטנה, מערבבים את הפרמז'ן, פירורי הלחם והפלפל השחור. טובלים כל קישוא בתערובת עם הפרמז'ן משני צדדיו ומניחים על נייר האפייה. אופים כ- 20-30 דקות, עד שהגבינה משחימה.
טיימר מופעל
-
04.
להכנת המטבל, מערבבים את היוגורט עם העירית.
הכנת? כאן מדרגים