בראוניז עם בצק עוגיות | השף הלבן

בראוניז עם בצק עוגיות

מתכון של דור משה לקוביות בראוניז מושחתות במיוחד עם עוגיות שוקולד צ'יפס- כי למה לבחור אם אפשר גם וגם?

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
בראוניז עם בצק עוגיות
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל 25 יחידות:

לבראוניז:
  • 130 גרם חמאת "תנובה"
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • ¾ כוס (150 גרם) סוכר לבן
  • ½ כפית מלח
  • ⅔ כוס (95 גרם) קמח לבן
  • 3 ביצים בגודל L
לבצק עוגיות:
  • 120 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • ¾ כוס (150 גרם) סוכר לבן
  • ½ כפית מלח
  • כפית תמצית וניל
  • ביצה בגודל L
  • ¼ 1 כוסות (175 גרם) קמח לבן
  • ½ כפית אבקת סודה לשתייה
  • ¼ כפית אבקת אפייה
  • 150 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
גודל תבנית: תבנית מרובעת 20X20

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום של 180º ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    להכנת הבראוניז- בקערה גדולה ממיסים את השוקולד והחמאה. מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה תוך כדי טריפה. מוסיפים את הקמח ומקפלים את התערובת לאיחוד. מעבירים את התערובת לתבנית.

  • 03.

    להכנת בצק העוגיות, מערבבים את החמאה, הסוכר, המלח והוניל. מוסיפים את הביצה וטורפים היטב. בקערה קטנה מערבבים את הקמח עם אבקת הסודה לשתייה ואבקת האפייה. מקפלים את התערובת אל הקערה עם החומרים הרטובים. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומקפלים לאיחוד. משטחים בעדינות את הבצק על הבראוניז ואופים כ 40-45 דקות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 04.

    מצננים לחלוטין את הבראוניז, מסירים את השוליים (כחצי ס"מ מכל צלע) ופורסים לקוביות.

הכנת? כאן מדרגים
(19)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.