סלט פפאיה ירוקה עם עגבניות, אבוקדו וטופו | השף הלבן

סלט פפאיה ירוקה, עגבניות, אבוקדו וטופו

סלט תאילנדי רענן וכיפי עם חמצמצות ליים ופריכות של בוטנים. את החריפות מעניק לו הטופו הפיקנטי שגם מעשיר אותו בערך תזונתי.

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פפאיה ירוקה, עגבניות, אבוקדו וטופו
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל5:

  • 1 פפאיה ירוקה קלופה
  • מיץ מ 1 ליים או 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1/2 כפית דבש או סוכר
  • 10-15 עגבנית שרי חתוכות לרבעים
  • 1 אבוקדו קלוף חתוך לקוביות
  • 1 כף שמן
  • 1/2 חבילה טופו בטעם פיקנטי "תנובה ALTERNATIVE", חתוך לקוביות קטנות
  • להגשה: חופן בוטנים קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הפפאיה לרצועות דקיקות: בשלב ראשון פורסים דק בעזרת קולפן ובשלב שני חותכים את הפרוסות לרצועות דקיקות בעזרת סכין חדה.

  • 02.

    שמים את הרצועות בקערה עם מיץ הלימון, רוטב הסויה והסוכר. מערבבים, מכסים ומניחים ל 15-60 דקות לריכוך

    טיימר מופעל
    00:00:00
  • 03.

    בנתיים מחממים שמן במחבת ומטגנים את קוביות הטופו עד הזהבה. מצננים.

  • 04.

    מוסיפים לקערת הפפאפיה עגבניות, אבוקדו וטופו ומערבבים.

  • 05.

     בוזקים בוטנים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)