עוגות "ביס של רושם" | השף הלבן

עוגות "ביס של רושם"

מארחים? יש לנו את הפינוק המושלם עבורכם – עוגות קטנות ואישיות מבצק פריך המוגשות עם קרם גבינת מסקרפונה מפנק

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: אינס ואפיק

המרכיבים ל 15:

  • 1 חבילה (600 גרם) בצק פריך מתוק "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
למלית :
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
  • 250 מ"ל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 5 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • פירות עונתיים חתוכים

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הבצק וחותכים למלבנים או קוביות בעזרת סכין או קורצנים.

  • 02.

    אופים כ- 15 דקות ב- 170 מעלות עד להזהבה ומצננים.

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 03.

    מקציפים יחד שמנת עם אבקת סוכר, קליפת לימון ומסקרפונה לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר.

  • 04.

    מזלפים קרם מעל כל בצק אפוי ומקשטים בפרי.

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.