קוביות קרמשניט – גרסה מדליקה לעוגת הקרמשניט הקלאסית | השף הלבן

קוביות קרמשניט

גרסה מדליקה במיוחד לעוגת הקרמשניט הקלאסית והפעם מוגשת בצורת קוביות קטנות ואלגנטיות במילוי קרם פטיסייר

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 20 יחידות:

  • 1 חבילה (600 גרם) בצק עלים חמאה "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
מצרכים לקרם הפטיסייר:
  • 1.5 כוסות חלב "תנובה"
  • 3 חלמונים
  • 2 כפות קורנפלור
  • רבע כוס סוכר
  • 1 כף חמאת "תנובה" רכה
  • 1 מיכל שמנת להקצפת קרם וניל "השף הלבן"
  • להגשה: אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים על משטח את בצק העלים וחותכים לריבועים בגודל של 5X5 ס"מ.

  • 02.

    מניחים אותם במרווחים קטנים על תבנית מרודפת נייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות כ- 25 דקות עד להזהבה.הכנת הקרם:

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 03.

    בקערה קטנה, מערבבים את הקורנפלור עם חצי כוס חלב קר, מערבבים לתוך החלב והקורנפלור את החלמונים בעזרת מטרפה.

  • 04.

    את יתרת החלב מרתיחים עם הסוכר והחמאה, מסירים מהאש ומוסיפים את תכולת הקערה הראשונה של החלב והחלמונים לתוך החלב החם. הפעולה חייבת להיעשות בהדרגה ובבחישה מהירה על מנת שהחלמונים לא ייקרשו.

  • 05.

    לאחר איחוד 2 המסות, מחזירים לסיר ומחממים על חום נמוך תוך כדי בחישה מתמדת עד שהמסה מסמיכה ונוצרות בועות, מסירים מהאש.

  • 06.

    מעבירים לקערה ומצמידים לקרם ניילון נצמד כדי שלא יווצר קרום.

  • 07.

    מכניסים למקרר לחצי שעה.

  • 08.

    מקציפים את הקרם עם מיכל שמנת וניל להקצפה לקרם אחיד ומעבירים לשקית זילוף.

  • 09.

    פורסים כל ריבוע אפוי ל- 2 חתיכות וממלאים בקרם, סוגרים בעזרת החצי השני של הריבוע ומפזרים אבקת סוכר מעל, מגישים קר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.