שיפודי בולגרית, אבטיח ונענע – גירסת הקיץ לשיפודים | השף הלבן

שיפודי בולגרית, אבטיח ונענע

קבלו את גירסת הקיץ לשיפודים הכל כך אהובים במטבח הישראלי! והפעם גירסה צמחונית מתוקה-מלוחה עם בולגרית, אבטיח ונענע שמכינים ב-5 דקות

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל8 שיפודים:

  • 1/4 אבטיח חתוך לקוביות
  • חופן נענע טרייה, מופרד לעלים
  • 250 גרם גבינה בולגרית 16% "פיראוס", חתוכה לקוביות
  • 8 מקלות שיפודים מעץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    משפדים כל שיפוד בקוביות פטה ואבטיח מופרדות ע״י עלי נענע.

  • 02.

    מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(1)