שיפודי בולגרית, אבטיח ונענע
קבלו את גירסת הקיץ לשיפודים הכל כך אהובים במטבח הישראלי! והפעם גירסה צמחונית מתוקה-מלוחה עם בולגרית, אבטיח ונענע שמכינים ב-5 דקות
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל8 שיפודים:
- 1/4 אבטיח חתוך לקוביות
- חופן נענע טרייה, מופרד לעלים
- 250 גרם גבינה בולגרית 16% "פיראוס", חתוכה לקוביות
- 8 מקלות שיפודים מעץ
הוראות הכנה:
-
01.
משפדים כל שיפוד בקוביות פטה ואבטיח מופרדות ע״י עלי נענע.
-
02.
מגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים