עוגת ביסקוויטים טבעונית בשני צבעים – אוורירית ומתוקה | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים טבעונית בשני צבעים

עוגת הביסקוויטים המוכרת בגרסה טבעונית וצבעונית הודות למעדני הסויה שמוסיפים צבע, טעם ואווריריות לעוגה. מתכון קל שללא ספק יכנס לתפריט הקבוע שלכם

מאת: דניאלה נויפלד
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים טבעונית
צילום: דניאלה נויפלד עיצוב: דניאלה נויפלד

המרכיבים ל 9:

  • 1 מעדן סויה וניל "תנובה"
לשכבת הביסקוויטים:
  • 250 גרם ביסקוויטים כגון פתי בר
  • 1/2 כוס משקה סויה מועשר "תנובה"
  • לציפוי:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות משקה סויה מועשר "תנובה"
למילוי:
  • 1 מיכל (250 מ"ל) קצפת צמחית "השף הלבן"
  • 1 כוס משקה סויה מועשר "תנובה"
  • 1 חבילה (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1 מעדן סויה שוקולד "תנובה"
גודל תבנית: תבנית 24X24

הוראות הכנה:

  • 01.

        במיקסר מקציפים קצפת צמחית, משקה סויה, אינסטנט פודינג וניל וסוכר לקצפת יציבה.

  • 02.

        מחלקים את התערובת לשניים - לחלק הראשון מוסיפים את מעדן הסויה וניל ולחלק השני מוסיפים את מעדן הסויה בטעם שוקולד, ומערבבים בתנועת קיפול עד לקבלת שתי תערובות אחידות.

  • 03.

        הרכבת העוגה- שמים 1/2 כוס משקה סויה בצלוחית עמוקה. מרטיבים ביסקוויט במשקה הסויה ומניחים בתבנית, כך חוזרים על הפעולה עד לקבלת שכבת ביסקוויטים ראשונה. על שכבת הביסקוויטים מורחים את שכבת קרם הוניל. מעל שכבת הקרם וניל שוב מניחים שכבה של ביסקוויטים טבולים במשקה סויה ואז מורחים מעל את שכבת קרם השוקולד. בשלב הזה ניתן להניח עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים. מכניסים למקפיא לשעתיים לפחות.

  • 04.

        מכינים את ציפוי השוקולד- על בן מארי או במיקרוגל (בפולסים של 30 שניות וערבוב בין לבין) ממיסים שוקולד מריר עם משקה סויה. מערבבים טוב לציפוי חלק ויוצקים על העוגה. שומרים במקפיא או במקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(8)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.