סמבוסק גבינות מהיר הכנה מבצק מוכן | השף הלבן

סמבוסק גבינות מבצק מוכן

מתכון מהיר וקל לסמבוסק שכולם אוהבים, ארוחה מהנה שקל לקחת לפיקניק או לים. השוס במתכון? אין צורך לעבוד קשה, משתמשים בבצק מעדנות מוכן

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סמבוסק גבינות מהיר הכנה
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 10-12:

  • 1 חבילה (900 גרם) בצק שמרים עלים "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
למילוי:
  • 1/2 קופסת גבינה בולגרית 5% "פיראוס"
  • 1/2 גביע קוטג' 5% "תנובה"
  • 1/4 קופסת גבינת פטה עיזים 5% "פיראוס"
לציפוי:
  • ביצה טרופה
  • שומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

        מחממים תנור ל – 180 מעלות בתוכנית טורבו.

  • 02.

        מפשירים את הבצק בהתאם להוראות על האריזה.

  • 03.

        מערבבים היטב את הגבינות למילוי.

  • 04.

        פותחים בעדינות את הבצק על משטח עבודה.

  • 05.

        בעזרת קורצן עגול קורצים עיגול בקוטר של כ 7-8 סנטימטרים.

  • 06.

        ממלאים כל עיגול בכף גדושה מהמילוי וסוגרים בעדינות לחצי, לוחצים ומהדקים בצדדים לחיבור טוב.

  • 07.

        מעבירים את הסמבוסק לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

  • 08.

        מכסים במגבת ומניחים בצד לתפיחה של 30 – 45 דקות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 09.

        בעזרת מברשת מורחים כל אחד מהמאפים בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום.

  • 10.

        אופים כ 17-22 דקות או עד שסמבוסק משחים מכל הצדדים.

    טיימר מופעל
    00:22:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.