טרייפל שוקולד, קצפת וגלידה
הקינוח הכי מושחת שתכינו הקיץ! כל הדברים שאנחנו הכי אוהבים- גלידה, פירות יער, שוקולד וקצפת. רק נשאר לקחת כף ולצלול פנימה.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אריאל בן חמו
עיצוב: אריאל בן חמו
המרכיבים ל6:
- 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 32% "השף הלבן"
- 200 גרם שוקולד מריר איכותי
- 3 כפות חלב טרי 3% "תנובה"
- 1/3 חבילה (200 גרם) גלידה וניל
- חבילת תערובת פירות יער "סנפרוסט"
גודל תבנית: גביע בקוטר 18 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ותפוחה.
-
02.
בקערה מתאימה למיקרוגל מניחים את השוקולד והחלב וממיסים בזהירות במיקרוגל בפולסים של 10 שניות ומערבבים בין לבין.
-
03.
מרכיבים את הטרייפל: יוצרים שכבת גלידה בתחתית הטרייפל, מעליה מסדרים פירות יער ומזלפים שכבת קצפת.
-
04.
מעל הקצפת שופכים את השוקולד, מזלפים עוד שכבת קצפת ומסיימים עם פירות יער.
הכנת? כאן מדרגים