שניצל וינאי מושלם!
מתכון מעולה, קל להכנה, מהיר, מזין ומשביע. ניתן להכין מראש ולשמור במקרר אבל הכי מומלץ להגיש טרי וחם
בשרי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10:
- 750 גרם בשר כתף או אווזית טרי (פרוס לפרוסות דקות בעובי 3 מ"מ כל אחת)
- ביצה
- 2 כפות חרדל
- 1/2 כוס מים
- מלח
- צלחת עם קמח
- צלחת עם פירורי לחם
- שמן לטיגון
- לימון שלם
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים את הביצים עם המלח, המים והחרדל.
-
02.
טובלים כל "שניצלון" בקמח, ביצה ופירורי לחם.
-
03.
מטגנים בשמן על אש בינונית עד להשחמה, מניחים לרגע על נייר סופג.
-
04.
הצעת הגשה
-
05.
מגישים בקיץ על סלט ירוק, בחורף לצד מחית תפוחי אדמה טעימה, ותמיד עם המון רבעי לימון.
הכנת? כאן מדרגים