אצבעות אנטריקוט ברוטב אסיאתי
נתחי אנטריקוט משויש ואיכותי ברוטב אסיאתי פיקנטי עדין. מנה מרשימה, קלה להכנה ונהדרת גם לאירוח

המרכיבים ל 5:
- 1 ק"ג אצבעות אנטריקוט טרי "אדום אדום"
- 4 כפות שמן קנולה
- 3 כפות רוטב סויה
- 4 שיני שום קצוצות
- 1 כף ג'ינג'ר טחון
- 1 כף סוכר
- פלפל שחור גרוס / תבלין צ'ילי לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
לצלייה בתנור:
-
02.
מניחים את אצבעות האנטריקוט בכלי ומושחים במרינדה. משרים למשך שעה.
-
03.
מניחים בתבנית, מכסים בנייר כסף וצולים בתנור מחומם מראש ל- 190 מעלות למשך 35 דקות. מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לצלות כ- 15 דקות נוספות עד להשחמה.
טיימר מופעל
-
04.
בתום הצלייה, מושחים את הבשר במרינדה שבתבנית. לצלייה על האש:
-
05.
מניחים את אצבעות האנטריקוט בכלי ומושחים במרינדה. משרים למשך שעה.
-
06.
צולים את האצבעות על גריל פחמים (מנגל), לא קרוב לפחמים (יש להימנע מצלייה על אש גלויה), בצלייה איטית במשך 8-10 דקות לדרגת מדיום עד מדיום וול.
טיימר מופעל
-
07.
בזמן הצלייה מושחים את הבשר במרינדה ומגישים.
הידעת?
ההשפעה של המטבח האסייתי על ישראל בפרט ועל בכלל היא עצומה, החל בסושי ונודלס, דרך מנות אורז מיוחדות, וכלה באינספור מנות בשר מפנקות. אם אתם מחפשים מנת בשר חדשה ומפנקת, יש לכם מזל. קבלו מתכון מפנק לאנטריקוט המוכר. מדובר במתכון לנתחי אנטריקוט משויש ואיכותי ברוטב אסיאתי פיקנטי עדין. מנה מרשימה, קלה להכנה ונהדרת גם לאירוח. יכולה לשמש כמנה עיקרית בסעודה חגיגית או כמנת נשנוש לכל המשפחה. כדאי לנסות, לא תתחרטו.