סלט חם של כרובית צלויה קארי ומשמש

סלט מיוחד בתיבול הודי עדין שמשלב מתוק ומלוח: כרובית, משמש ופטה

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט חם של כרובית צלויה קארי ומשמש
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 6:

  • 2 כפות שמן
  • 1 שקית כרובית סנפרוסט, מופשרת ומסוננת היטב
  • 1/3 כוס בצל ירוק פרוס דק
  • 4 משמשים קצוצים
  • 100 גרם גבינת פטה כבשים 5% או 20% פיראוס, מפוררת
לרוטב:
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 2 שיני שום כתושות
  • 4 כפות שמן
  • מלח פלפל
  • 1 כפית אבקת קארי
  • 1 כפית זרעי כוסברה כתושים
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים בקערה את מרכיבי הרוטב ומניחים בצד. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הכרובית עד השחמה קלה 3-4 דקות. מעבירים לקערת הרוטב ומערבבים.

    טיימר מופעל

    00:04:00
  • 02.

    מוסיפים בצל ירוק, משמשים ופטה, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חם, חמים או קר.

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.