סלט חם של כרובית צלויה קארי ומשמש
סלט מיוחד בתיבול הודי עדין שמשלב מתוק ומלוח: כרובית, משמש ופטה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 6:
- 2 כפות שמן
- 1 שקית כרובית סנפרוסט, מופשרת ומסוננת היטב
- 1/3 כוס בצל ירוק פרוס דק
- 4 משמשים קצוצים
- 100 גרם גבינת פטה כבשים 5% או 20% פיראוס, מפוררת
לרוטב:
- 3 כפות מיץ לימון
- 2 שיני שום כתושות
- 4 כפות שמן
- מלח פלפל
- 1 כפית אבקת קארי
- 1 כפית זרעי כוסברה כתושים
- מלח, פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים בקערה את מרכיבי הרוטב ומניחים בצד. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הכרובית עד השחמה קלה 3-4 דקות. מעבירים לקערת הרוטב ומערבבים.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים בצל ירוק, משמשים ופטה, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חם, חמים או קר.
הכנת? כאן מדרגים