סופגניות 3 שוקולדים מהירות הכנה | השף הלבן

סופגניות 3 שוקולדים מהירות הכנה

אוהבי השוקולד זו סופגניה בשבילכם: בצק קקאו ממולא בשוקולד חלב ומצופה בשוקולד לבן ופסי שוקולד מריר

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סופגניות 3 שוקולדים מהירות הכנה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 12:

  • 1/4 1 כוסות קמח תופח
  • 1/4 כוס קקאו
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 ביצה "תנובה"
  • 1 מיכל (200 מ"ל) יוגורט תנובה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כפות חמאת תנובה מומסת
  • 100 גרם שוקולד חלב שבור לקוביות
  • לטיגון: שמן
לציפוי:
  • 100 גרם שוקולד לבן מומס
  • 50 גרם שוקולד מריר מומס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את החומרים היבשים (קמח, קקאו, מלח וסוכר) ובקערה נפרדת את החומרים הרטובים (ביצה, יוגורט, וניל, חמאה). מאחדים את התערובות ומערבבים במינימום בחישות לעיסה אחידה.

  • 02.

    מחממים בסיר שמן עמוק לטיגון עמוק. לאחר שהשמן התחמם מכוונים ללהבה בינונית ולא גבוהה מידי (כדי שפנים הסופגניה יהיה עשוי).

  • 03.

    חופנים בצק בעזרת כף קפיצית לגלידה ומטביעים בתוכו קוביית שוקולד חלב. מחלצים את הכדור לשמן החם. מטגנים את הסופגניות כ 3 דקות עד שהן שחומות ומוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 04.

    מצפים את הסופגניות בשוקולד לבן ומניחים על רשת. מעבירים את השוקולד המריר המומס לשקית זילוף, גוזרים בקצה חור קטן, מזלפים על הסופגניות פסי שוקולד מריר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.