סופגניות 3 שוקולדים מהירות הכנה | השף הלבן

סופגניות 3 שוקולדים מהירות הכנה

אוהבי השוקולד זו סופגניה בשבילכם: בצק קקאו ממולא בשוקולד חלב ומצופה בשוקולד לבן ופסי שוקולד מריר

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סופגניות 3 שוקולדים מהירות הכנה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל12:

  • 1/4 1 כוסות קמח תופח
  • 1/4 כוס קקאו
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 ביצה "תנובה"
  • 1 מיכל (200 מ"ל) יוגורט תנובה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כפות חמאת תנובה מומסת
  • 100 גרם שוקולד חלב שבור לקוביות
  • לטיגון: שמן
לציפוי:
  • 100 גרם שוקולד לבן מומס
  • 50 גרם שוקולד מריר מומס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את החומרים היבשים (קמח, קקאו, מלח וסוכר) ובקערה נפרדת את החומרים הרטובים (ביצה, יוגורט, וניל, חמאה). מאחדים את התערובות ומערבבים במינימום בחישות לעיסה אחידה.

  • 02.

    מחממים בסיר שמן עמוק לטיגון עמוק. לאחר שהשמן התחמם מכוונים ללהבה בינונית ולא גבוהה מידי (כדי שפנים הסופגניה יהיה עשוי).

  • 03.

    חופנים בצק בעזרת כף קפיצית לגלידה ומטביעים בתוכו קוביית שוקולד חלב. מחלצים את הכדור לשמן החם. מטגנים את הסופגניות כ 3 דקות עד שהן שחומות ומוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    מצפים את הסופגניות בשוקולד לבן ומניחים על רשת. מעבירים את השוקולד המריר המומס לשקית זילוף, גוזרים בקצה חור קטן, מזלפים על הסופגניות פסי שוקולד מריר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)