לביבות בטטה וחמד עם יוגורט עיזים
הקסם בלביבות האלה הוא האורגנו שמעניק לחמד ולבטטה טוויסט מושלם
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 20 יחידות:
- 2 כוסות דחוסות בטטה או תפוח אדמה, מגוררת גס
- 1/2 חבילת חמד 5% או 16% מגוררת גס
- 2 ביצים טרופות
- 1 כף אורגנו קצוץ דק
- קורט מלח, פלפל
- 3 כפות קמח
- שמן לטיגון
- יוגורט עיזים פיראוס להגשה
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה בטטה, חמד, ביצים, אורגנו, מלח ופלפל לעיסה אחידה. מוסיפים קמח ומערבבים.
-
02.
מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומכינים צלחת מרופדת נייר סופג. יוצרים בידיים או בעזרת כף גלידה קפיצית לביבות ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שהלביבה שחומה מבחוץ ורכה מבפנים. מניחים על נייר סופג. מגישים מיד עם זילוף יוגורט.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים