פסטה פסטו וברוקולי עשירה בחלבון | השף הלבן

פסטה פסטו וברוקולי עשירה בחלבון

מנת פסטה טבעונית נפלאה ומלאה בדברים טובים

מאת: חגי לפלר
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה פסטו וברוקולי עשירה בחלבון
צילום: חגי לפלר

המרכיבים ל 1-2:

  • 200 גרם פסטה מלאה אחרי בישול
  • 200 גרם טופו בטעם טבעי "סויה תנובה"
  • 40 גרם בזיליקום טרי כוס
  • 200 גרם פתיתי ברוקולי "סנפרוסט"
  • 4 עגבניות שרי
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שן שום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מתחילים עם הרוטב

  • 02.

    שמים את פתיתי הברוקולי במסננת ומפשירים אותם מתחת לזרם מים פושרים.

  • 03.

    בבלנדר חזק מוסיפים את כל רכיבי הרוטב, מלבד עגבניות השרי, וטוחנים היטב עד שמתקבל רוטב אחיד ורייחני

  • 04.

    מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן

  • 05.

    מעבירים לקערה עמוקה ומערבבים עם הרוטב.

  • 06.

    מקשטים עם מספר עגבניות שרי חתוכות ומגישים

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.