פסטה פסטו וברוקולי עשירה בחלבון
מנת פסטה טבעונית נפלאה ומלאה בדברים טובים
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: חגי לפלר
המרכיבים ל 1-2:
- 200 גרם פסטה מלאה אחרי בישול
- 200 גרם טופו בטעם טבעי "סויה תנובה"
- 40 גרם בזיליקום טרי כוס
- 200 גרם פתיתי ברוקולי "סנפרוסט"
- 4 עגבניות שרי
- 2 כפות שמן זית
- 2 שן שום
הוראות הכנה:
-
01.
מתחילים עם הרוטב
-
02.
שמים את פתיתי הברוקולי במסננת ומפשירים אותם מתחת לזרם מים פושרים.
-
03.
בבלנדר חזק מוסיפים את כל רכיבי הרוטב, מלבד עגבניות השרי, וטוחנים היטב עד שמתקבל רוטב אחיד ורייחני
-
04.
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן
-
05.
מעבירים לקערה עמוקה ומערבבים עם הרוטב.
-
06.
מקשטים עם מספר עגבניות שרי חתוכות ומגישים
הכנת? כאן מדרגים