מוקפץ שעועית ירוקה, גזר, בצל סגול ועוף | השף הלבן

מוקפץ שעועית ירוקה, גזר, בצל סגול ועוף

גירסה צבעונית וטעימה למוקפץ התאילנדי המסורתי. ארוחה נפלאה ב-20 דקות הכנה

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מוקפץ שעועית ירוקה, גזר, בצל סגול ועוף
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 2:

  • 2 גזרים קלופים וחתוכים למקלות
  • 1 זוקיני פרוס דק
  • 1 כוס שעועית ירוקה סנפרוסט או פרחי ברוקולי סנפרוסט
  • 1 כף סילאן
  • 2-3 כפות רוטב סויה
  • 1 כוס אורז מבושל או אטריות אורז או פסטה
  • 1 חבילת נתחוני עוף
  • להגשה: שומשום שחור, בצל ירוק
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל סגול קלוף, חצוי ופרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים על להבה גבוהה מחבת (או ווק) עם שמן. כשהשמן חם מוסיפים בצל סגול, גזר וזוקיני ומטגנים 2-3 דקות עד שצבעם מעמיק והם מתרככים מעט (אך עדיין מוצקים).

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    מצרפים שעועית, סילאן, סויה ואורז ומטגנים עוד כ 2 דקות עד שהשעועית מתרככת והרוטב מסמיך מעט.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    מוסיפים נתחוני עוף ומטגנים-מערבבים חצי דקה נוספת. בוזקים שומשום ובצל ירוק ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.