ארוחה יוונית בצנצנת | השף הלבן

ארוחת סלט יווני בצנצנת

נצלו את שאריות הפסטה והאורז הארוחה והכינו סלט יווני בצנצנת שכיף לקחת לעבודה, ללימודים או לפיקניק. משקשקים ואוכלים.

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ארוחת סלט יווני בצנצנת
צילום: נעמה רן

המרכיבים למנה אישית:

מצרכים:
  • 1/2 כוס פסטה או אורז מבושלים - לא חובה
  • חסה
  • חופן בצל ירוק
  • 1 עגבניה חתוכה גס
  • 1 מלפפון חתוך גס
  • 1/4 בצל סגול פרוס דק
  • חופן זיתים שחורים מגולענים
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 100 גרם קוביות גבינה בולגרית מעודנת 5% "פיראוס"
לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל המרכיבים לפי הסדר עם הרוטב בסוף בתוך הצנצנת וסוגרים את המכסה.

  • 02.

    לוקחים אתכם וכשרוצים לאכול משקשקים את הצנצנת פותחים אוכלים.

הכנת? כאן מדרגים
(6)