אסאדו במיץ רימונים, דבש ושום | השף הלבן

אסאדו במיץ רימונים, דבש ושום

זה נשמע מסובך אבל זה הכי לא – 10 דקות עבודה ויש לכם סיר בשר רך וחגיגי

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
אסאדו במיץ רימונים, דבש ושום
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 8-10:

  • 4 בצלים קלופים חצויים
  • 8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
  • 1 כוס מיץ רימונים
  • מלח ופלפל
  • 2 ק"ג נתח שפונדרה (אסאדו)
  • 1/3 כוס רוטב שום דבש
  • להגשה: 1/3 כוס גרגרי רימון / חופן עלי כוסברה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 220 מעלות. שמים בסיר גדול את הבצלים ותפוחי האדמה. יוצקים את מיץ הרימונים ומתבלים במלח ופלפל.

  • 02.

    מורחים את נתח הבשר ברוטב שום-דבש ומניחים על הירקות. מתבלים במלח ופלפל. מכסים את הסיר. אם יש חור במכסה או שהוא לא "יושב" טוב, מכסים גם בנייר כסף.

  • 03.

    מכניסים את הסיר לתנור ולאחר חצי שעה מנמיכים את החום ל 150 מעלות. אופים 4 שעות, מכבים את התנור ומשאירים את הסיר בתנור הכבוי שעה נוספת. להגשה מפזרים גרגרי רימון וכוסברה.

הכנת? כאן מדרגים
(44)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.