סלט תפוחי אדמה, בצל סגול, פטרוזיליה ובולגרית | השף הלבן

פטטוסלטה – סלט תפוחי אדמה, בצל סגול, פטרוזיליה ובולגרית

גרסה רעננה לסלט תפוחי אדמה בשילוב עם בולגרית

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטטוסלטה - סלט תפוחי אדמה, בצל סגול, פטרוזיליה ובולגרית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 5 תפוחי אדמה מבושלים, קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1/2 בצל סגול חצוי ופרוס דק
  • 1 פלפל אדום קצוץ דק
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • קורט מלח, פלפל
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות חומץ
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1/2 כפית אורגנו יבש (לא הכרחי)
  • 150 גרם קוביות גבינה בולגרית 5% "פיראוס"

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.