וואפל בלגי עם מעדן פירות יער ופירות טריים | השף הלבן

וואפל בלגי טבעוני עם מעדן פירות יער ופירות טריים

קינוח עשיר או ארוחת בוקר מפנקת

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
וואפל בלגי טבעוני עם מעדן פירות יער ופירות טריים
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל8:

  • 1/2 1 כוס + 1 כף (190 גרם) קמח כוסמין מלא
  • 3/4 כפית אבקת אפיה
  • 3/4 כפית סודה לשתיה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 1 כוס חלב שקדים או סויה אלטרנטיב
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כפית גרידת לימון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כף שמן
  • אבקת סוכר, 1-2 מעדן סויה פירות יער "תנובה", 1 כוס פירות טריים חתוכים
גודל תבנית: מכשיר להכנת וואפל בלגי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח. יוצרים גומה במרכז ושמים בה את יתר החומרים. טורפים לתערובת אחידה.

  • 02.

    משמנים ומחממים מכשיר וואפל ומכינים לפי הוראות היצרן. אם אין מכשיר אפשר להכין מהתערובת פנקייקים.

  • 03.

    להגשה בוזקים על הואפלים אבקת סוכר, מניחים מעדן ופירות טריים ומגישים לצד עוד מעדן.

הכנת? כאן מדרגים
(0)