נתחי סינטה עם עלי מנגולד ואפונה עדינה | השף הלבן

נתחי סינטה עם עלי מנגולד ואפונה עדינה

מצד אחד נחתי סינטה בשרנית, ומהצד השני, עלי מנגולד ואפונה ירוקה. מנה עיקרית, טעימה וחגיגית

מאת: סנפרוסט ואתר וואלה
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נתחי סינטה עם עלי מנגולד ואפונה עדינה
צילום: שני בריל

המרכיבים ל6:

  • 1 שקית (600 גרם) אפונת גינה עדינה, סנפרוסט
  • 1 ק"ג סינטה פרוסה לפרוסות בעובי 1 ס"מ, "אדום אדום"
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 צרור עלי מנגולד, חתוכים לרצועות (הגבעול והעלה)
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר, מגורד
  • עלים מ- 15 גבעולי כוסברה, קצוצים
  • 1 כף סילאן
  • 5 כפות מים
  • 2 כפות שמן זית
  • עלים מ-5 גבעולי נענע

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים בסיר עמוק מים עם כף מלח, מבשלים את האפונה כחצי דקה ומסננים.

  • 02.

    מחממים כף שמן זית במחבת רחבה, צורבים את הסינטה מכל צד חצי דקה ומתבלים במלח ופלפל, מוציאים מהמחבת לתבנית הגשה.

  • 03.

    לאותה מחבת מוסיפים את המנגולד ומבשלים כ-3 דקות, מוסיפים את האפונים ומבשלים כ-2 דקות נוספות, ומעבירים לתבנית עם הסינטה.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    מחממים את אותה מחבת מחדש, מוסיפים כף שמן זית, מטגנים את השום והג'ינג'ר כ-2 דקות, מוסיפים את הכוסברה, הסילאן והמים, מתבלים במלח ופלפל, מבשלים כ-3 דקות ושופכים לתבנית. מערבבים מפזרים מהנענע ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:02:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)