סלט אדממה | השף הלבן

סלט אדממה

פתיח נהדר!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט אדממה

המרכיבים ל 3:

  • 400 גרם אדממה קלוף סנפרוסט, מבושל לפי הוראות יצרן
  • 2 מלפפונים, חתוכים לעיגולים דקים
  • 1/4 צנצנת ארטישוק משומר, חתוך דק
  • 50 גרם פטה כבשים 5% פיראוס, מפוררת
  • 200 גרם (גביע) שמנת בטעם של פעם תנובה
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    קלוריות: 430 למנה | נקודות שומרי משקל:

  • 02.

    5 למנה

  • 03.

    טורפים  שמנת חמוצה, קליפת לימון ומעט מלח בקערה.

  • 04.

    מערבבים את המלפפונים, הארטישוק והאדממה בקערה עם מיץ לימון, שמן זית ומלח.

  • 05.

    שמים בצלחת עמוקה את השמנת החמוצה בשכבה אחת, מעל, מסדרים את הסלט המתובל ומסיימים עם גבינת פטה מפוררת.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.