המרכיבים ל3:
- 400 גרם אדממה קלוף סנפרוסט, מבושל לפי הוראות יצרן
- 2 מלפפונים, חתוכים לעיגולים דקים
- 1/4 צנצנת ארטישוק משומר, חתוך דק
- 50 גרם פטה כבשים 5% פיראוס, מפוררת
- 200 גרם (גביע) שמנת בטעם של פעם תנובה
- קליפה מגוררת מלימון אחד
- 2 כפות שמן זית
- מיץ לימון
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
קלוריות: 430 למנה | נקודות שומרי משקל:
-
02.
5 למנה
-
03.
טורפים שמנת חמוצה, קליפת לימון ומעט מלח בקערה.
-
04.
מערבבים את המלפפונים, הארטישוק והאדממה בקערה עם מיץ לימון, שמן זית ומלח.
-
05.
שמים בצלחת עמוקה את השמנת החמוצה בשכבה אחת, מעל, מסדרים את הסלט המתובל ומסיימים עם גבינת פטה מפוררת.
הכנת? כאן מדרגים