סלט קוסקוס עם ירקות קלויים וגבינה צפתית | השף הלבן

סלט קוסקוס עם ירקות קלויים וגבינה צפתית

שילוב מפתיע של אנטיפסטי, גבינה צפתית וקוסקוס – והכל בסלט אחד שמכינים בקלי קלות.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קוסקוס עם ירקות קלויים וגבינה צפתית

המרכיבים ל 3:

לקוסקוס:
  • 150 גרם (1 כוס) קוסקוס להכנה מהירה
  • מים רותחים לבישול
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לירקות:
  • פלפל צהוב, חתוך לקוביות גדולות
  • פלפל אדום, חתוך לקוביות גדולות
  • חציל קטן, חתוך לקוביות גדולות
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית
  • 125 גרם גבינה צפתית פיראוס, חתוכה לקוביות גדולות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את הקוסקוס בקערה ומכסים במים רותחים. מכסים את הקערה ומניחים בצד ל-10 דקות. הקוסקוס מוכן לאחר שספג את כל הנוזלים. מפרידים בין הגרגרים בעזרת מזלג.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 02.

    מצננים את הקוסקוס לחלוטין לפני הרכבת הסלט.

  • 03.

    מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

  • 04.

    מניחים את הירקות החתוכים על נייר האפייה (פלפל, גמבה וחציל) בשכבה אחת.

  • 05.

    יוצקים מעל שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים את הירקות עד שהם מצופים בשכבה דקיקה של שמן זית.

  • 06.

    אופים בתנור במשך כ-20 דקות או עד שהירקות צלויים וזהובים.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 07.

    מצננים את הירקות ומוסיפים לקערה עם הקוסקוס המוכן. מערבבים היטב.

  • 08.

    לבסוף מוסיפים גבינה צפתית, מערבבים ומגישים. קלוריות: 430 למנה | נקודות שומרי משקל: 8

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.