מתכון גליל בשר במילוי פרג ואגוזים | השף הלבן

גליל בשר במילוי פרג ואגוזים

מנה בשרית מעודנת בתוספת פרג מתקתק ואגוזים

מאת: אבי שליסל
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גליל בשר במילוי פרג ואגוזים

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 8 פרוסות גדולות של נתח אווזית טרי במשקל כולל של 11/2 ק”ג
  • 1 כוס פרג
  • 1 כוס יין אדום מתוק
  • 1/2 כוס אגוזים קצוצים
  • 1 בצל גדול חתוך לרצועות
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כוס יין שולחני אדום
  • 2 כפות אבקת מרק בקר
  • 1 כוס מים
  • מעט שמן לצריבה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפרג עם היין המתוק עד שהוא מתרכך.

  • 02.

    מסירים מהאש ומערבבים עם האגוזים.

  • 03.

    משטחים את פרוסות הבשר ומתבלים בפלפל שחור גרוס.

  • 04.

    מניחים מעט ממילוי הפרג והאגוזים על כל חתיכת בשר, ומגלגלים למעין סיגר. סוגרים בעזרת קיסמים.

  • 05.

    במחבת עם מכסה מחממים את השמן וצורבים את גלילי הבשר מכל הצדדים.

  • 06.

    שופכים את השמן ומטגנים קלות את הבצל במחבת ללא שמן.

  • 07.

    מערבבים ומוסיפים את אבקת המרק. יוצקים את היין, מביאים לרתיחה ומוסיפים כוס מים.

  • 08.

    מניחים את גלילי הבשר ברוטב ומבשלים כשעה על אש נמוכה, עד שהבשר מוכן.

הכנת? כאן מדרגים
(79)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.