מתכון גליל בשר במילוי פרג ואגוזים | השף הלבן

גליל בשר במילוי פרג ואגוזים

מנה בשרית מעודנת בתוספת פרג מתקתק ואגוזים

מאת: אבי שליסל
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גליל בשר במילוי פרג ואגוזים

המרכיבים ל4 מנות:

  • 8 פרוסות גדולות של נתח אווזית טרי במשקל כולל של 11/2 ק”ג
  • 1 כוס פרג
  • 1 כוס יין אדום מתוק
  • 1/2 כוס אגוזים קצוצים
  • 1 בצל גדול חתוך לרצועות
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כוס יין שולחני אדום
  • 2 כפות אבקת מרק בקר
  • 1 כוס מים
  • מעט שמן לצריבה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפרג עם היין המתוק עד שהוא מתרכך.

  • 02.

    מסירים מהאש ומערבבים עם האגוזים.

  • 03.

    משטחים את פרוסות הבשר ומתבלים בפלפל שחור גרוס.

  • 04.

    מניחים מעט ממילוי הפרג והאגוזים על כל חתיכת בשר, ומגלגלים למעין סיגר. סוגרים בעזרת קיסמים.

  • 05.

    במחבת עם מכסה מחממים את השמן וצורבים את גלילי הבשר מכל הצדדים.

  • 06.

    שופכים את השמן ומטגנים קלות את הבצל במחבת ללא שמן.

  • 07.

    מערבבים ומוסיפים את אבקת המרק. יוצקים את היין, מביאים לרתיחה ומוסיפים כוס מים.

  • 08.

    מניחים את גלילי הבשר ברוטב ומבשלים כשעה על אש נמוכה, עד שהבשר מוכן.

הכנת? כאן מדרגים
(79)