עוף עם עיגולי תפוח אדמה בתמרים

מנת עוף ותפוחי אדמה עם תוספת בלתי צפויה

מאת: מירב בן חמו
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוף עם עיגולי תפוח אדמה בתמרים

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 4 כרעיים של עוף טרי
  • 6 תמר מג'הול
  • 6 שיני שום
  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לעיגולים
  • בצל בינוני
  • מלח
  • פלפל
  • 2 כפות סילאן
  • אבקת מרק עוף

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים בסיר נמוך (אפשר סיר של דגים) בצל עד שמזהיב .

  • 02.

    מוסיפים את הכרעיים ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה קלות

  • 03.

    מניחים את התמרים מתחת לעוף מוסיפים על העוף 2 כפות סילאן וחופן שיני שום קצוצות .מוסיפים חצי כוס מים(לא צריך יותר כי העוף מוציא מים)מביאים לרתיחה מכסים את האש ומנמיכים את הלהבה.

  • 04.

    מבשלים חצי שעה, פותחים את המכסה ומוסיפים מלח, פלפל שחור גרוס ומעט אבקת מרק עוף. מכסים ומבשלים לעשר דקות נוספות. 

הכנת? כאן מדרגים
(37)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.