מתכון כוסות קדאיף במילוי קרם שוקולד לבן | השף הלבן

כוסות קדאיף במילוי קרם שוקולד לבן

מכינים בבית קינוח כוסות שערות קדאיף ממולאות בקרם שוקולד לבן חלומי ופירות העונה מעל.

מאת: מלינה סואט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כוסות קדאיף במילוי קרם שוקולד לבן
צילום: מלינה סואט עיצוב: מלינה סואט

המרכיבים ל6 מנות-תבנית מאפיס:

  • 200 גרם שערות קדאיף, מופשרים לילה לפני
  • 100 גרם חמאת "תנובה"
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 יולו שוקולד לבן
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
  • פירות העונה חתוכים לקוביות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור 175 מעלות תבנית מאפינס

  • 02.

    ממיסים במיקרוגלאת החמאה, מוסיפים את שערות הקדאיף ועם הידיים פותחים את השערות כדי שכל החמאה תעטוף את השערות. מפזרים ומצפים באבקת סוכר את שערות הקדאיף.

  • 03.

    מסדרים את השערות בתבנית שקעים ומהדקים את השערות לדפנות השקע. אופים בתנור כ-15 דקות עד שהתבניות מזהיבות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    במקביל מכינים את קרם השוקולד הלבן: מקציפים את השמנת המתוקה במיקסר עד לקצפת יציבה. ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן בפולסים. מוסיפים לקצפת את השוקולד המומס ואת המעדן yolo ומקפלים בעדינות לקרם אחיד.

  • 05.

    כשתבניות הקדאיף מתקררות, ממלאים אותם בקרם השוקולד הלבן ומקשטים בפירות חתוכים.

הכנת? כאן מדרגים
(164)