מתכון סלט קישואים מטוגן | השף הלבן

סלט קישואים מטוגן

הנה לכם סלט קישואים מדהים

מאת: עורך השף הלבן
קלה רמת מיומנות
סלט קישואים מטוגן

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 5 קישואים
  • שמן לטיגון
  • רבע כוס סוכר (לפי הטעם)
  • רבע כוס מים

הוראות הכנה:

  • 01.

     שוטפים את הקישואים, לא מקלפים.

  • 02.

     חותכים את הקישואים לחצי לרוחב ופרוסות לאורך.

  • 03.

     מטגנים את הקישואים עד שמגיע לצבע חום, מעבירים לסיר קטן. כשהכל בסיר, מפזרים את הסוכר מעל הקישואים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה, ומנמיכים לאש נמוכה ל 15-10 דקות. סוגרים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(208)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.