מתכון גלידת רימונים | השף הלבן

גלידת רימונים

בואו להכין גלידה ביתית נפלאה וחגיגית, קינוח נפלא לארוחת ראש השנה!

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
גלידת רימונים
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 0.75 כוס מיץ רימונים סחוט טרי
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 כוס שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 כוס שמנת חמוצה בטעם של פעם 27% "תנובה"
  • 1 כף ליקר קסיס או תפוזים (לא חובה)
  • להגשה: גרגרים מ- 0.5 רימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה, מערבבים את מיץ הרימונים עם אבקת הסוכר.

  • 02.

    מקציפים את השמנת המתוקה עם השמנת החמוצה לקצפת יציבה. מוסיפים את מיץ הרימונים והליקר (אם משתמשים) ומקציפים עד לתערובת אחידה.

  • 03.

    מעבירים את התערובת לכלי פלסטיק אטום ומניחים במקפיא לפחות 4 שעות. מגישים עם גרגרי רימון מעל. מומלץ להכין ביום ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(145)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.