מלאווח פיצה
דרך פשוטה ומהירת הכנה להכין פיצה לארוחת הערב, מאפה בזק שכל הילדים אוהבים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 פיצות:
- 1 חבילה מלאווח של “מעדנות”
- 1 שקית (200 גרם) פתיתי גבינת "עמק"
- 100 גרם גבינת גלעד-קשקבל של “תנובה”, מגוררת
- 100 גרם זיתים ירוקים מגולענים ופרוסים
לרוטב:
- 2 כפות רסק עגבניות
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כוס קטשופ
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית אורגנו יבש
- מלח ופלפל שחור טחון טרי
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
02.
מערבבים את חומרי הרוטב.
-
03.
מורחים כף מהרוטב על עיגול מלאווח, מפזרים פתיתי עמק, קשקבל וזיתים ומגלגלים לרולדה. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומסמנים חתכים. מכינים באותו אופן את עלי המלאווח הנותרים.
-
04.
אופים כ-25 דקות עד שהבצק והגבינה זהובים.
טיימר מופעל
-
05.
מוציאים מהתנור, פורסים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים