מתכון לחזה עוף צלוי בטריאקי ורוזמרין
תופיע לכם על הצלחת מנת עוף בעלת מרקם רך, ולמרות שאין הרבה מרכיבי תיבול, טעמה עשיר בזכות רוטב הטריאקי והשום

המרכיבים ל 4 מנות:
- 1 חזה עוף שלם בינוני
- שום כתוש
- 4 ענפי רוזמרין בינוניים, גזורים לשניים
- 4 כפות רוטב טריאקי
- 2 כפות שמן קנולה
הוראות הכנה:
-
01.
הכנה של המתכון:
-
02.
מפרקים את חזה העוף וחותכים ל-4 מנות (צד ימין מופרד משמאל ללא שומן ועצמות וכל צד חצוי לאורכו בתוספת שתי חתיכות הפילה הקטנות. ניתן גם לבקש מהקצב לפרק את חזה העוף עבורכם)
-
03.
החזות המוכנים יהיו עבים במקצת.
-
04.
מחממים מחבת צלייה כבדה עם 2 כפות שמן קנולה ומעל מניחים את הרוזמרין.
-
05.
כשהמחבת מתחמם, מניחים את חזות העוף מעל הרוזמרין וצולים 3-4 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
הופכים וצולים לעוד 3-4 דקות. מייד לאחר שהופכים מורחים מעט שום כתוש על פני חזות העוף.
טיימר מופעל
-
07.
מורחים בנדיבות את שני צידי חזות העוף הצלוי בטריאקי.
-
08.
צולים כדקה מכל צד ומוציאים לצלחות הגשה בעיטור של ענף הרוזמרין מהמחבת.להרפתקנים שביניכם הנה עוד מתכון לחזה עוף מעניין