מתכון פשטידת לבבות דקל, פטריות וגבינת עיזים | השף הלבן

פשטידת לבבות דקל, פטריות וגבינת עיזים

פשטידה קלה להכנה עם הרבה ירקות ובטעמים מפתיעים

מאת: קרן חורי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת לבבות דקל, פטריות וגבינת עיזים

המרכיבים לתבנית בקוטר 24 ס״מ - 8 מנות:

  • 100 גרם גבינת פטה עיזים חתוך קוביות
  • 150 גרם פטריות טריות פרוסות
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • 200 גרם לבבות דקל משומר פרוסות
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 ביצים
  • כף שמן לטיגון
  • כפית מלח
  • כפית אבקת מרק בטעם עוף פרווה
  • כפית כורכום
  • קורט פלפל לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן ומטגנים את השום והבצל עד להזהבה על אש בינונית.

  • 02.

    מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להשחמה קלה. מתבלים במלח ופלפל.

  • 03.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 04.

    מעבירים את התערובת לקערה ומשהים במקרר עד לקירור התערובת.

  • 05.

    בינתיים משמנים את התבנית.

  • 06.

    בקערה מוסיפים את הביצים וטורפים אותן.

  • 07.

    מוסיפים את השמנת תוך ערבוב במטרפה, עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 08.

    מוסיפים את הגבינה,לבבות הדקל והתבלינים עם האבקת מרק ותערובת הפטריות הקרה ומערבבים הכל בעזרת כף.

  • 09.

    מוזגים לתבנית ומכניסים לתנור למשך כ-45 דקות, עד שהיא תופחת ומקבלת צבע זהוב.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(138)